Eladó családi ház, Bag

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Bag
  • Alapterület: 140 m²
  • Szobaszám (nappalival): 4 szoba
  • Irányár: 45 000 000 Ft
  • azonosító: M89535

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Bag község délkeleti dombos szélén, közel a település köpontjához - l970-es években épült, hőszigetelt, földszintes családi ház. ( A házhoz tartozó kertrész 736 m2, de a család tulajdonában van a külön helyrajzi számon mellette lévő 1530 m2 nagyságú telek, ez zártkerti besorolásban van). A Vevőnek lehetősége nyílik mezőgazdasági termelésre, lovardára, stb. Az árban ez a terület is benne van.
Az épület helyiségei: nappali, 3 + 1/2 szoba, főzőfülke, kamra, fürdőszoba-wc, háztartási helyiség (padlásfeljáró, pincelejárat), üvegezett zárt verenda, terasz. Udvaron 50 m2-es garázs, fűthető, burkolt melléképület, ásott kút,kisállat tartásra alkalmas építmények, kutyakenel. Kertben különféle gyümölcsfák.
A háznak gáz cirkó fűtése van, radiátorokkal. A nappaliban fa tüzelésű kandalló. A melegvizet villany boyler biztosítja. Burkolatok: szobákban jó állapotban lévő hajópadló, egyéb helyiségekben kő. A nyílászárók nagy része már cserélve lett, műanyag-, ill. hőszigetelt üvegezéssel fából készült kerettel.
A ház riasztóval és automata kapunyitóval felszerelt.
Burkolt út mellett, rendezett környezetben van.
A település központja gyalogosan pár perc alatt elérhető. Gépkocsival az M3-as autópálya bagi felhajtója 3-4 percre.
Az ingatlan tehermentes, 1/1-es tulajdonjoggal rendelkezik. Azonnal költözhető.

További jellemzők: fűtés: gáz; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások